Nosaltres

TOT ARQUITECTURA és una empresa creada a Terrassa l’any 1996 dedicada al sector immobiliari i organitzada en tres departaments: :

  • Arquitectura
  • Constructora
  • Immobiliària

Compta en l’actualitat amb una plantilla de professionals amb titulació universitària d’estudis superiors (llicenciatura). Es tracta d’un equip multidisciplinari que inclou tècnics (arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, calculistes, interioristes, decoradors, delineants), personal d’obra (caps d’obra, encarregats d’obra i coordinadors d’obra) i agents de la propietat immobiliària.

El seu personal es distingeix per la seva agilitat, dinamisme, eficiència, professionalitat i capacitat d’adaptació a les necessitats i requeriments del client.


Desenvolupem projectes i obres atenent a les necessitats dels nostres clients destacant el tracte proper i atenció personalitzat des de l’inici dels encàrrecs i mantenint-se al llarg de l’obra i en el servei posterior a l’execució d’aquesta. Assessorem la millor tecnologia, materials i acabats sota pressupostos molt econòmics.


Comptem amb una seu central al centre de Terrassa, en un àmbit proper a la zona comercial de la ciutat i pròxim a l’estació de tren dels Ferrocarrils Catalans molt ben connectat amb l’accés de l’autopista C-58 (Manresa-Terrassa).
Les instal·lacions de les quals gaudim estan formades de 250 m² compostes de: sala diàfana de treball per a personal tècnic, sala de reunions amb projector i connexió a Internet, 3 despatxos independents, office amb cuina, zona de menjador i jardí exterior.
Disposem d’una planta soterrani en el mateix edifici destinada a aparcament exclusiu amb un total de 5 places d’estacionament.
La infraestructura tècnica del nostre despatx està formada per 20 estacions de treball (cadascuna d’elles amb connexió a un servidor central, Internet i telefonia), 2 plotters d’impressió de gran format, 5 impressores de mitjà i petit format, maquina fotocopiadora, màquina de tall de plànols, fax, enquadernadores i 2 vehicles.

20190212183301_IMG_0689-min

Pere Sala

CEO & Arquitecte

icon_equip_2

Jordi Llosa

Arquitecte
miquel

Miquel Munt

Enginyer d'edificació
jordig

Jordi Gàmez

Arquitecte

icon_equip_5

Enric Miró

Coordinador general d’obres
icon_equip_6

José Carrasco

Encarregat general d’obres

icon_equip_5

Dani Sala

Administració i comptabilitat

20190212183022_IMG_0676-min

Sergi Vidal

Estudiant d'arquitectura
20190212183156_IMG_0686-min

Albert Colet

Estudiant d'arquitectura
20190212183055_IMG_0680-min

David Cazorla

Estudiant d'arquitecturaENLLAÇ DIRECTE A LA PAGINA WEB OFICIAL DE LA XARXA SOCIAL INSTAGRAM @totarquietectura