Tot Arquitectura - Obres i reformes, estudi d'arquitectura, cèdules d'habitabilitat, inspecció d'edificis ITE, projectes d'edificació, venda i lloguer d'habitatges a Terrassa | Nosaltres
15634
page-template-default,page,page-id-15634,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nosaltres

TOT ARQUITECTURA és una empresa creada a Terrassa l’any 1996 dedicada al sector immobiliari i organitzada en tres departaments: :

  • Arquitectura
  • Constructora
  • Immobiliària

Compta en l’actualitat amb una plantilla de professionals amb titulació universitària d’estudis superiors (llicenciatura). Es tracta d’un equip multidisciplinari que inclou tècnics (arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, calculistes, interioristes, decoradors, delineants), personal d’obra (caps d’obra, encarregats d’obra i coordinadors d’obra) i agents de la propietat immobiliària.

El seu personal es distingeix per la seva agilitat, dinamisme, eficiència, professionalitat i capacitat d’adaptació a les necessitats i requeriments del client.


Desenvolupem projectes i obres atenent a les necessitats dels nostres clients destacant el tracte proper i atenció personalitzat des de l’inici dels encàrrecs i mantenint-se al llarg de l’obra i en el servei posterior a l’execució d’aquesta. Assessorem la millor tecnologia, materials i acabats sota pressupostos molt econòmics.

Instal·lacions

Comptem amb una seu central al centre de Terrassa, en un àmbit proper a la zona comercial de la ciutat i pròxim a l’estació de tren dels Ferrocarrils Catalans molt ben connectat amb l’accés de l’autopista C-58 (Manresa-Terrassa -Barcelona).

Les instal·lacions de què gaudim estan formades de 250 m² compostes de: sala diàfana de treball per a personal tècnic, sala de reunions amb projector i connexió a Internet, 3 despatxos independents, office amb cuina i zona de menjador i jardí exterior.

Disposem d’una planta soterrani en e mateix edifici destinada a aparcament exclusiu per als nostres clients amb un total de 5 places d’estacionament.
La infraestructura tècnica del nostre despatx està formada per 20 estacions de treball (cadascuna d’elles amb connexió a un servidor central, Internet i telefonia), 2 plotters d’impressió de gran format, 5 impressores de mitjà i petit format, maquina fotocopiadora, màquina de tall de plànols, fax, enquadernadoras i 2 vehicles.

Equip

icon_equip_1

Pere Sala

CEO & Arquitecte
icon_equip_2

Jordi Llosa

Arquitecte
icon_equip_3

Jordi Gámez

Arquitecte
icon_equip_4

Miquel Munt

Enginyer d'edificació
icon_equip_5

Enric Miró

Coordinador general d’obres
icon_equip_6

José Carrasco

Encarregat general d’obres
icon_equip_7

Dani Sala

Administració i Comptabilitat