Obres i reformes

REHABILITACIÓ

Realitzem tot tipus de rehabilitacions en façanes d’edificis, mitgeres, espais comunitaris, espais interiors, locals, finques catalogades, etc. amb un seguiment personalitzat, en base a les necessitats de cada client. Realitzem aïllaments tèrmics i acústics en edificis existents i impermeabilitzacions de cobertes i terrats.

REFORMES

El nostre objectiu és condicionar el seu habitatge cobrint totes les seves necessitats. Cuidem la qualitat i per això només escollim les millors marques per garantir-li un gran confort i utilitat confort amb un mínim pressupost. Els nostres preus en reformes no tenen competència. Realitzem reformes integrals de (cases, pisos, locals, oficines) i reformes parcials (cuina, bany, terrassa, etc.).

PISCINES, SPAS I SAUNES

Durant els últims anys hem realitzat una varietat de piscines d’ús privat i públic, tant en espais exteriors com interiors. Oferim un disseny personalitzat per a cada client adaptant-nos als seus gustos, necessitats i possibilitats. Assessorem tipologies, materials d’acabat i revestiments.

OBRA PÚBLICA

Al llarg dels últims anys, hem realitzat nombroses obres de caràcter públic com treballs d’urbanització, edificació, industrial i obra civil per a l’Administració Local. Oferim pressupostos econòmics garantint la professionalitat i atenció personalitzada al nostre client des de la fase prèvia a l’obra fins al període de garantia estipulat.

OBRA NOVA

A Grupo Arquitectura tenim una àmplia experiència en la construcció d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars. Incorporem noves tecnologies per garantir una alta eficiència energètica i ecoeficiència en els edificis (estudi específic en fase de projecte i assessorament per a incorporar energies renovables: solar, biomassa, geotèrmica i fotovoltaica).